Welkom @ Porsche 993 (.nl)

 

De Porsche 993: de laatste luchtgekoelde Porsche 911

 

Deze website is voor bezitters (en alle andere enthousiastelingen) van de laatste luchtgekoelde Porsche 911: de Porsche 993-serie (gebouwd tussen eind 1993 en begin 1998). De Porsche 993 gold in 1993 als opvolger van de 964 en werd in 1998 vervangen door Porsche's eerste watergekoelde negen-elf: de 996.


Voorlopig zal ik nog bezig zijn om alles een beetje op orde te brengen en om e.e.a. blijvend bij te sturen en actueel te houden. Uiteindelijk wil ik graag dat dit een actieve site gaat worden (veel foto's, video, weblog etc). Mocht je een idee hebben om het 993-gevoel via deze site te verhogen, laat me dat dan weten (email en adresgegevens staan onder aan deze pagina vermeld). Ik hou me aanbevolen voor het (in bruikleen) ontvangen van mooie foto's en ander materiaal dat ik eventueel kan gebruiken als naslagwerk (zoals prijslijsten, brochures etc).


Overigens ben ik op geen enkele manier direct of indirect verbonden aan Dr. Ing. h.c.F. Porsche AG (Porsche), Pon Porsche Import of aan welke Porsche-specialist of andere leverancier dan ook, anders dan pure interesse (hobby) in auto's en autorijden in het algemeen en alles rondom Porsche en de 993 in het bijzonder.


Ik hoop je hier in de toekomst vaker te mogen begroeten (en wellicht van je te horen) en voor nu veel plezier op deze website...!Peter van Ruiten

Porsche993.nl

Postbus 9009

NL-3430 RA  Nieuwegein

                                                                                                                              

Opmerking: Porsche, het Porsche-wapen, Carrera, Targa, Porsche 911, Porsche 993, Tequipment, Porsche Exclusive etc. zijn geregistreerde handelsmerken van Dr. Ing. h.c.F. Porsche AG (Stuttgart-Zuffenhausen).


Deze website is compatibel om te bekijken vanaf een Apple iPhone® en iPad®.

Stuur mij e-mail